Shtepi 35000 Lipljan (suvi do)

Shesë shtëpinë dhe tokën Lipljan - rrethonte qytetin - Suvi Do - Suvodolska 35,000 € Lloji i Pronës House Size-90-m2 dhoma-1.0-pronar Advertiser type object-type object-newbuilding gjithë shtëpia Gjendja-burim shtet-ngrohje Tile sobë Spratnost- zona e kati akra placa10 Përveç kësaj lirohen menjëherë regjistruar-mund të zëvendësojnë Tjetër Terrace-Water-zeza-Elektrike-bodrum-telefon-Internet-ndihmëse objektet përshkrim shitje urgjente familja e plotë në fshatin Suhodoll 3 km nga Lipjani, Kosovë .... më komplot janë dy shtëpi është një nga ndërtesës vjetër (tre dhoma gjumi, dhomë të gjallë) ka një shtëpi të re (tarracë, një dhomë gjumi, një banjo të mobiluar plotësisht me të reja sanitare dhe kuzhinë me dhomë të gjallë të madhe, hall) komplot i 10aR është dhe shtesë një objekt që është në pjesën e dytë dvorista.Poseduje gjithë shitje prikljucke.Ujedno dhe fushat e 1 ha, dhe mund të zëvendësojnë për një shtëpi në vendbanimin Kraljevo Cibukovac ... për çdo informacion telefononi në numrin 0646444043 Budimir çmimi është i negociueshëm Tel 1064 / 644-4043 Tel 2064 / 554-1021

Ndryshuar në 20 Prill, 2017 Shpërndaje në:
Listuar në: 20 Prill, 2017
Informacioni presupozohet i saktë, por i këshillojmë blerësit të verifikojnë të gjitha të dhënat.
Modifikuar për herë të fundit në: 20 Prill, 2017